Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Træsektionen sætter fokus på arbejdsmiljø og kvalitet

Fem nye film fra Træsektionen i Dansk Byggeri tager fat om vigtige emner, der både skal være en hjælp i hverdagen og et signal til omverdenen

Gå ind på træsektionen.dk og så et klik på den film, du gerne vil se. Så nemt er det at få fingrene i fem nye film fra Træsektionen i Dansk Byggeri, der handler om henholdsvis krav til lufttæthed, faldsikring, asbest og om hjælpemidler til at montere vinduer, mens filmen om tolerancer sætter fokus på, hvordan de mindste fejl, nemt kan blive en dyr omgang.

 

- Video er en god måde at kommunikere vores budskaber ud på, fordi det kort sagt kun kræver et klik og et par minutter at få serveret budskaberne. Her behøver man ikke læse lange tekster med lovgivningsstof, men skal i stedet blot læne sig tilbage og lade sig inspirere, siger konsulent i Dansk Byggeri Margrethe Petri Godtkjær og uddyber:

 

- Filmene henvender sig selvfølgelig mest til tømrerne, mens filmen om asbest har en bredere målgruppe. Her har Træsektionen ønsket at fortælle, at tømrevirksomhederne også kan hjælpe, når fx de asbestholdige tagplader skal udskiftes.

 

Filmen om tolerancer henviser desuden til tolerancer.dk, som med overskriften ”Hvor går grænsen” netop skal hjælpe branchen med at sikre, at udfaldskrav for ét fag stemmer overens med indfaldskrav for de efterfølgende fag.

De fem film er tænkt som et signal om, at Træsektionen sætter både arbejdsmiljø og kvalitet i højsædet.

 

- Derfor håber jeg, at mange vil gå ind på traesektionen.dk, hvor der derudover også ligger andre film og publikationer til inspiration, siger Margrethe Petri Godtkjær.

 

Besøg www.traesektionen.dk her 

 
Kontaktinformation
Konsulent i Dansk Byggeri, Margrethe Petri Godtkjær, telefon 72 16 02 26

Journalist i Dansk Byggeri, Nikolaj Bech Petersen, telefon 40 12 98 75