Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Byg Garanti - ny kampagne for populær garantiordning

Dansk Byggeri lancerer en ny kampagne for boligejernes foretrukne garantiordning. Byg Garanti har udvidet beløbsgrænsen, så danske boligejere nu bliver sikret endnu bedre

En ny kampagne for Byg Garanti, som i den kommende periode løber over blandt andet tv-skærmen, skal sætte fokus på, at Byg Garantiordningens dækningsbeløb nu er blevet udvidet fra 100.000 kr. til 150.000 kr. inklusive moms. Det skal ifølge Dansk Byggeri gøre det tryggere at være boligejer. Byg Garanti dækker håndværksmæssige fejl og mangler på arbejde udført af en håndværker dækket af Byg Garanti

 

- Selvom de fleste opgaver heldigvis bliver udført til kundens tilfredshed, er der desværre også opgaver, hvor der sker fejl. Ved at udvide dækningssummen på Byg Garanti kan vi i Dansk Byggeri være med til at gøre det til en endnu tryggere oplevelse for forbrugerne, når de lukker håndværkere ind i deres hjem, siger direktør Peter Stenholm, Dansk Byggeri.

 

Byg Garanti tilbydes kun af medlemmer af Dansk Byggeri
Den forhøjede dækning gælder aftaler indgået fra 1. juli 2017 og frem. Byg Garanti dækker synlige håndværksmæssige fejl og mangler i tre år og skjulte håndværksmæssige fejl og mangler i 10 år.

Ordningen er fortsat gratis og omfatter automatisk arbejde udført af Dansk Byggeris medlemmer. Den konkrete opgave skal dog være omfattet af Byg Garantis vedtægter.

Da en virksomhed skal være medlem af Dansk Byggeri for at kunne tilbyde Byg Garanti, er boligejerne ud over dækningssummen på 150.000 kr. inklusive moms også sikret, at virksomheden har forpligtet sig til at overholde gældende overenskomster.

Læs mere om Byg Garanti og se kampagnevideoen her

 

Kontakt
Direktør Peter Stenholm, Dansk Byggeri, telefon 72 16 01 02 
Journalist Christina Houlind, Dansk Byggeri, telefon 29 74 94 44