Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Kommunernes erhvervsvenlighed 2012

Kommunen er den offentlige myndighed, som virksomhederne oftest er i kontakt med. Kommunen er derfor en vigtig erhvervspolitisk aktør, der har stor betydning for, hvor nemt og attraktivt det er at være virksomhed i Danmark

01-03-2012

For at danne et overblik over de kommunale rammevilkår for virksomhederne, har vi kortlagt kommunernes erhvervs- og byggevenlighed i en samlet analyse. Analysen er bygget op ud fra 23 erhvervspolitiske parametre, som i en samlet rangering vurderer den enkelte kommunes erhvervsvenlighed. Fordi Dansk Byggeri repræsenterer bygge- og anlægsbranchen, er der i parametrene en god repræsentation af områder, der er særligt vigtige for branchen. 

Vi håber, at kommunerne vil søge inspiration i analysen og bruge den til at lære af hinanden, så vi sammen kan skabe endnu bedre vilkår for drift af virksomhed.

Aktuel analyse

Excel-værktøj

Tilpas analysen og udvælg selv de parametre, du ønsker at se.
 
Excel-værktøj

Kontakt

Torben Liborius
Erhvervspolitisk direktørtli@danskbyggeri.dk72160106 / 23323495Erhvervspolitisk afdeling

Dansk Byggeri mener

Det er erhvervslivet, som skaber den danske vækst og velstand. Derfor må kommunerne sørge for at skabe de bedst mulige rammer for virksomhederne - og her bør de i højere grad lære af hinanden. Ved at give erhvervslivet bedre rammer får kommunerne også råd til at yde borgerne en bedre service.

Torben Liborius
Erhvervspolitisk chef
Dansk Byggeri