Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Kommunernes erhvervsvenlighed 2013

Kommunen er den offentlige myndighed, som virksomhederne oftest er i kontakt med. Kommunen er derfor en vigtig erhvervspolitisk aktør, der har stor betydning for, hvor nemt og attraktivt det er at drive virksomhed i Danmark.

18-06-2013

For at danne et overblik over de kommunale rammevilkår for virksomhederne, har vi kortlagt kommunernes erhvervs- og byggevenlighed i en samlet analyse. Analysen er bygget op ud fra 31 erhvervspolitiske parametre, som i en samlet rangering vurderer den enkelte kommunes erhvervsvenlighed. Fordi Dansk Byggeri repræsenterer bygge- og anlægsbranchen, er der i parametrene en god repræsentation af områder, der er særligt vigtige for branchen.

Vi håber, at kommunerne vil søge inspiration i analysen og bruge den til at lære af hinanden, så vi sammen kan skabe endnu bedre vilkår for drift af virksomhed.

Aktuel analyse

Kommunerne og erhvervslivet
Analyse, juni 2013

Rangorden
Analyse, juni 2013

Teknisk baggrundsnotat
Notat, juni 2013

Erhvervsvenlighed 2012

Kontakt

Torben Liborius
Erhvervspolitisk direktørtli@danskbyggeri.dk72160106 / 23323495Erhvervspolitisk afdeling

Dansk Byggeri mener

Det er erhvervslivet, som skaber den danske vækst og velstand. Derfor må kommunerne sørge for at skabe de bedst mulige rammer for virksomhederne - og her bør de i højere grad lære af hinanden. Ved at give erhvervslivet bedre rammer får kommunerne også råd til at yde borgerne en bedre service.

Torben Liborius
Erhvervspolitisk chef
Dansk Byggeri