Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Tysklandsvejledning 2016

Vejledningen henvender sig til håndværkeren og entreprenøren, der vil udføre byggearbejder i Tyskland. Der er en del forskellige administrative procedurer at holde styr på, og derfor introducerer vejledningen en tidslinje, der viser, hvad virksomheden skal huske, inden man går i gang, under byggeriet og efter projektets afslutning

Det kan godt virke overvældende første gang, man skal udføre en byggeopgave i Tyskland, men hvis man ikke har sine anmeldelser og attester i orden, risikerer man store bøder, helt op til 500.000 Euro.

Derfor har Dansk Byggeri, Nielsen Wiebe og Partner samt Rechtsanwalt Ingo Schulze udarbejdet en vejledning, der skal hjælpe håndværkeren og entreprenøren, der vil udføre byggearbejder i Tyskland – primært uden fast driftssted – med at undgå de værste faldgruber.

Download er ikke mulig
Vejledningen udgives elektronisk og sendes som en vedhæftet fil med email. Alle medlemsvirksomheder, der bestiller vejledningen, vil blive kontaktet af International afdeling, da det er vores erfaring, at den skriftlige Vejledning skal suppleres med personlig rådgivning.

Bestilling

De angivne priser er inkl. moms

Login eller opret en bruger for at bestille denne vare

Pris medlem: kr. 0,00
Pris ikke-medlem: kr. 3.750,00
Varenummer: 000

Download

Alle downloads er gratis

Download er ikke muligt.


Ved bestillinger under 500 kr. tillægges et gebyr.