Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Bedre Bundlinje, 5 veje til øget produktivitet og bedre bundlinje

Hvordan kan du tjene penge i et marked uden vækst? Det handler om at opnå tre ting:- Færre fejl i projekterne- Gode resultater for kunderne- Handling – vent ikke på at branchen eller markedet redder dagen!

 

Konsulentfirmaet Quartz+Co har for Dansk Byggeri og 3F udarbejdet fem anbefalinger, der kan hjælpe dig i gang. Nogle temaer er lige til at gå til – andre er mere ambitiøse. Fælles for dem er, at du og din virksomhed kan gøre noget selv. En god bundlinje kræver hverken byggeboom eller store brancheinitiativer. En god bundlinje kommer af:

- Samarbejde mellem ledelse og medarbejdere. Medarbejdere og ledere deler mange interesser i dagens marked. Øget samarbejde er vejen til succes.

- Bedre processer. Standardisering af arbejdsprocesser bidrager til øget produktivitet og minimering af fejl.

- Anvendt teknologi. Byggebranchen er ikke digital i dag. En række nye løsninger kan lette administrationen og hæve lønsomheden.

- Tæt på tallene. God styring handler om at sikre sig løbende indsigt i økonomien i virksomheden og i hvert enkelt projekt.

- Fastholdelse af de rigtige kunder. Alle kunder og opgaver er ikke lige attraktive. Din virksomhed må fokusere på de kunder og opgaver, der skaber de bedste resultater for jer.

Med kampagnen "Byggeri og anlæg – øget produktivitet og bedre bundlinje" igangsætter Dansk Byggeri og 3F en proces, hvor små og mellemstore virksomheder tilbydes hjælp til at arbejde med at øge produktivitet og indtjening i egen virksomhed, til gavn for ejerne, ledelsen, medarbejderne og for branchen og konkurrenceevnen som helhed. Du kan læse mere på www.bedrebundlinje.dk

Til kampagnen er der lavet yderligere en vejledning: "12 eksempler på øget produktivitet og bedre bundlinje", som også kan bestilles i Servicebutikken.

Bestilling

De angivne priser er inkl. moms

Login eller opret en bruger for at bestille denne vare

Pris medlem: kr. 0,00
Kun for medlemmer
Varenummer: 5001

Download

Alle downloads er gratis

Kun for medlemmer

Ved bestillinger under 500 kr. tillægges et gebyr.