Velkommen til Dansk Byggeris undervisningsportal

Vi laver skoler, skybrudssikringer, motorveje og modebutikker, køkkener og kloakker, carporte og kantstene - og vi vil gerne vise dig hvordan.

Velkommen til Dansk Byggeris undervisningsportal

Kom med ind bag byggepladsens hegn, oplev byggefolkenes hverdag og bliv klogere på bygge- og anlægsbranchen.

Video

Hos Dansk Byggeri har vi rigtig gode erfaringer med samarbejde mellem virksomheder og skoler.

 

Vi tror, at det har stor betydning for eleverne, at de tidligt i livet får et indblik i dagligdagen på en god arbejdsplads og får lov til at møde fagfolk, der er glade og stolte af deres erhverv. Derfor har vi oprettet denne side, som har til formål at vise eleverne hverdagen i bygge- og anlægsbranchen. En hverdag, som vi selv synes er ret interessant.

 

Her kan du finde materiale, der kan gøre undervisningen anderledes og spændende ved at bringe den virkelige verden ind i klasselokalet. Vi har alt fra undervisningsmaterialer, der kan bruges direkte i undervisningen eller kombineres med et besøg på en byggeplads til virksomheder, som gerne samarbejder om undervisningen eller tager elever i erhvervspraktik. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

 

Hjemmesiden er lavet af Dansk Byggeri, men undervisningsmaterialerne er produceret af mange forskellige firmaer og organisationer. Vi har bare prøvet at samle det hele her. 

Samarbejdspartnere

Vi har fornøjelsen af en masse gode samarbejdspartnere, som hjælper os med at udvikle undervisningsmaterialer og -forløb, så vores branche bliver endnu mere synlig. 

 

Blandt andet samarbejder vi med:

Dansk Arbejdsgiverforenings portal til skole-virksomhedssamarbejde, hvor du kan finde endnu flere konkrete forløb, som du kan bruge i din undervisning.

Gå til deres hjemmeside

 

 

Naturvidenskabernes Hus er et videnscenter, som blandt andet står bag Girls' Day in Science, Naturfagsmarathon og Tektanken. 

Gå til deres hjemmeside

 

 

Dansk Arkitektur Center er mødested for arkitektur, bykultur og design i Danmark. De laver blandt andet undervisningsforløb om arkitektur og byudvikling.

Gå til deres hjemmeside

Loading...
Scroll til top af siden